Lisa van Miltenburg

Lisa van Miltenburg (1983) is afgestudeerd als massagetherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Eerder haalde zij daar ook haar diploma Holistische Massage. Ze studeerde Sociologie en behaalde haar diploma’s Culturele Maatschappelijke vorming en Docent Dansexpressie.

‘Het lichaam in beweging heeft me altijd gefascineerd. Hoe het je dwars kan zitten en hoe het je kan helpen. Hoe je er samen mee kan zijn en hoe het soms kan lijken alsof het niet bij je hoort of niet doet wat je wil. Vanuit mijn werk in de horeca en evenementen weet ik hoe een sterk lichaam belangrijk kan zijn maar je tegelijkertijd ook kan beperken. Mijn uitdaging werd om fysiek sterk te zijn en tegelijkertijd zachtheid te kunnen voelen en in contact te zijn met emotie. Massage en beweging hebben me daar enorm bij geholpen.

Mijn doel met Massage Moves is om jou de mogelijkheid te geven om op zoek te gaan naar de verschillende mogelijkheden in je lichaam en de balans in je lichaam te vinden waarmee je je zo makkelijk mogelijk door het leven beweegt ’.